قطعا پس از اینکه اخراج شدید به دنبال شغل جدید هستید. مصاحبه شغل جدید کمی استرس زا بوده و شما فکر میکنید در جریان مصاحبه چندان موفق نخواهید بود. زیرا تازه از کار قبلی خارج شده و کارفرما نیز چندان نمیتواند اعتمادی به شما باتوجه رزومه کاری قبل داشته باشد.
توصیخ درباره شغل قبلی
شاید برای شما پاسخش سخت باشد که هنگام پرسش دلیل اخراج شما از کار قبلی توسط کارفرما چه پاسخی دهید. بدون شک یکی از ترسناکترین و رعب آورترین پرسش در جریان مصاحبه همین پرسش است. به عنوان یک کارشناس شما نباید هیچ ترسی نسبت به مصاحبه پس از اخراج داشته باشید. شما باید با خیالی راحت به پرسشهای کارفرما پاسخ دهید زیرا اگر ترسی در شما وجود داشته باشد قطعا کارفرما مطلع شده و چندان از این وضعیت رضایت نخواهد داشت. بنابراین سعی کنید با عزمی راسخ به پرسشها پاسخ دهید و قطعا موفق هم خواهید بود.
به نوعی شما باید براحتی در جریان مصاحبه شغلی جدید از اخراج کار قبلی بگویید بدون اینکه هیچ ترس و وحشتی وجود داشته باشد. ما در این مطلب قصد داریم شما را با سپری کردن آسان یک مصاحبه شغلی پس از ترک شغل قبلی آشنا سازیم.
صداقت بهترین سیاستی است که می توانید داشته باشید
شما هنگامی که در جریان مصاحبه قرار میگیرید باید صداقت داشته باشید زیرا اگر دروغی بگویید برملا شده و کارفرما یا شخص پرسش کننده در صورت جویا شدن، امتیاز منفی برای شما ثبت خواهد شد. این امر حتی موجب کنار گذاشته شدن شما از کار موردنظر خواهد شد. بنابراین سعی کنید که در جریان مصاحبه صداقت داشته باشید که به عنوان بهترین سیاست کاری و یکی از مهمترین مهارت های توسعه فردی محسوب شده و به کمک آن حتی احتمال قبولی شما در مصاحبه افزایش پیدا خواهد کرد. در نهایت این نکته اهمیت بالایی داشته و بسیاری که به آن پرداختند، موفق هم بودند.
احساسات را کنار بگذارید
در جریان مصاحبه شغلی نباید احساسات را به میان آورید. زیرا وجود احساس نشان کمبود اعتماد بنفس بوده و قطعا مورد توجه کارفرما قرار نخواهید گرفت. بنابراین بهتر است جدای از احساس، با جدیت عمل کرده و به روی میز مصاحبه بروید. کارفرما پرسشهایی از شما خواهد داشت که به همه آنها پاسخ راست داشته و هیچ یک را با دروغ پاسخ ندهید.
دانش خود را نشان دهید
سعی کنید در جریان مصاحبه با ارائه اطلاعاتی نشان دهید که یک فرد دانش آموخته هستید. بنابراین اگر کارفرما در طی مصاحبه پرسش فنی کرده نگذارید بی جواب باقی بماند. زیرا افکار منفی نسبت به دانش و تجربه کاری شما به وجود خواهد آمد.
بنابراین مهم است که در طی مصاحبه شغلی نشان دهید از اطلاعات بالایی برخوردار هستید و فردی با دانش کافی هستید. زیرا اکثریت کارفرماها نسبت به کارجو یا متقاضی استخدام که دانش کافی در جریان مصاحبه نشان نمیدهد افکار مثبتی نداشته و سعی کرده آنها را از مصاحبه رد کنند بنابراین باید به این مهم توجه داشته باشید.
از سیاست کارفرما قبلی الگو بگیرید
اگر با تجربه قبلی به پای میز مصاحبه بروید، قطعا موفقتر هستید. شما باید از سیاست کارفرمای قبلی خود بهره گیرید. زیرا عمده کارفرمایان رفتار مشابه داشته و اگر براساس رفتار کارفرمای قبلی در شغل جدید عمل کنید، موفق خواهید بود. سیاست عمده کارفرمایان یکسان بوده و شما هم باید براساس رفتارهای کارفرمای قبل عمل کرده تا بتوانید مرحله مصاحبه را به راحتی سپری کنید.
تمرین داشته باشید
تمرین قبل از مصاحبه بسیار مفید است. اگر پیش از مصاحبه تمرین داشته باشید بخوبی از پس کارفرمای موردنظر برخواهید آمد. شما باید محیط مصاحبه را برای خود مجسم کرده و به پرسشهای احتمالی پاسخ دهید. تمرین در هر کاری موثر است و مصاحبه شغلی نیز یکی از آنها بوده و از اهمیت بزرگی برخوردار است. بنابراین باید آن را در نظر گیرید و نباید از کنار آن عبور کنید.
کلام آخر
داشتن رزومه انگلیسی بین المللی یکی از کلیدی ترین فاکتوهای مهاجرت میباشد که میتواند شما را تا دعوت شدن به مصاحبه استخدامی پرتاب کند بنابراین میبایست مهارتهای مصاحبه شغلی خود را نیز بالا ببرید تا بتوانید شغل رویایی خود را بدست بیاورید و مهاجرت موفقیت آمیزی داشته باشید. مربیان شغلی ما با شناخت کامل به بازارکار کشورهای اروپایی، کانادایی و استرالیایی میتوانند شما را در این مسیر سخت همراهی کنند. با ما تماس بگیرید.